Magazinul online/magazinul virtual a devenit un loc ideal pentru promovarea produselor sau serviciilor companiilor producatoare si/sau furnizoare de servicii. Fie ca este vorba de carti, masini, servicii de consultanta, imbracaminte sau muzica, clientii intra pe internet pentru a cauta informatii despre produse si preturi realizand astfel un “studiu de piata” a celor mai bune oferte pentru a putea alege ce li se potriveste cel mai bine. Un magazin fizic poate oferi produse doar trecatorilor din zona unde este amplasant, pe cand un magazin virtual se adreseaza cumparatorilor de pretutindeni, un magazin online poate fi accestat de oricine are acces la internet, aflat oriunde in lume. Talmann Computer Consulting iti poate oferi un magazin virtual (e-shop, site de ecommerce) ce nu va genera doar un plus de venituri, ci va va face cunoscuta compania si va dezvolta si un numar mai mare de vizitatori ai magazinului virtual.

TCC iti recomanda un mediu virtual de promovare a produselor sau serviciilor, beneficiand de toate avantajele: costuri minime pentru stocuri, chirii, transport, vizibilitate maxima pe web prin optimizarea motoarelor de cautare pentru o pozitionare in top a magazinului. Magazinul online este deschis non-stop, fiind o pagina de internet inseamna ca este accesibila 24 de ore din 24 de oriunde in lume. O persoana poate vedea produsele sau le poate cumpara din magazin cu un singur click. De asemea vei putea simplifica preluarea comenzilor de la clientii deja existenti. Acestia vor aprecia economia de timp si de bani prin efectuarea de comenzi online. Talmann Computer Consulting iti ofera posibilitatea ca in momentul procesarii comenzii clientul sa primeasca automat pe mail confirmarea acesteia. De asemenea iti oferim un instrument de administrare prin care poti organiza continutul magazinului virtual.

TCC utilizeaza o gama larga de tehnologii pentru dezvoltarea magazinelor online, integrand diverse solutii de cosuri de cumparaturi (shopping cart) cu sisteme de management al continutului (Content Management System – CMS). Implementam si aplicatii de plati electronice (e-paymant) ce pot fi incorporate perfect in design-ul site-ului web ales de tine pentru a permite clientilor tai sa aleaga din diversitatea de modalitati de plata.

Un magazin online are multe capacitati, dintre care precizam urmatoarele:

  • se pot adauga oricat de multe categorii/subcategorii si produse
  • un produs poate fi atribuiti mai multor categorii
  • fiecare produs poate avea imagine de dimensiuni mari, si una in miniatura (thumbnail) sau o galerie foto
  • pot fi utilizate discounturi de pret si cantitati de stoc pentru fiecare produs
  • clientii pot cauta un produs cu ajutorul unui motor de cautare

Share Button