METODE DE PROMOVARE ONLINE

O buna promovare online a site-ului web duce la cresterea numarului de vizitatori si implicit a clientilor companiei. Exista multe optiuni de promovare si marketing online, fiecare dintre acestea avand avantaje pentru diferite categorii de afaceri.
Promovarea online a unui site web este necesara dupa realizarea acestuia, pentru a face cunoscuta prezenta companiei tale in mediul online. Fara promovare site-ul va ramane necunoscut si fara vizitatori. Prin promovare numarul vizitatorilor va creste, brandul companiei va fi consolidat in mediul online, si site-ul va castiga incredere din partea motoarelor de cautare si implicit o pozitie mai buna in pagina cu rezultate ale cautarii.

ROPMAVAREA PE MOTOARELE DE CAUTARE

Cunoscuta ca si SEM (Search Engine Marketing), promovarea sau publicitatea pe motoarele de cautare resprezinta o metoda rapida de a inculde site-ul in spatiile speciale ale paginilor cu rezultate ale cautarilor, spatii dedicate anunturilor si linkurilor sponsorizate.

SEO (Search Engine Optimization)

Optimizarea SEO sau optimizarea pe motoarele de cautare (Search Engine Optimization) ajuta la cresterea vizibilitatii si calitatii unui site web din prisma unor motoare de cautare asa cum este si Google.

INSCRIERE IN DIRECTOARE

Insrierea in directoare web este un procedeu util promovarii unui site web, prin crearea de back link-uri si cataloage intr-un anumit domeni in care detinatorul site-ului activeaza.
Inscrierea site-ului in directoare web si motoare de cautare reprezinta urmatorul pas dupa realizarea si lansarea oficiala a unui site web.

ALTE INSTRUMENTE DE PROMOVARE

In afara de metodele de promovare online SEM (Search Engine Marketing), optimizarea SEO, optimizarea pe motoarele de cautare (search Engine Optimization), insrierea in directoare web si cuvinte cheie, se mai poate apela si la alte metode de promavare a site-ului web pentru o si mai buna optimizare pe motoarele de cautare.

Share Button