Panoul de administrare este o interfata pe internet prin care clientul isi poate administra sau modifica continutul site-ului propriu. Folosind un panou de administrare vei avea controlul si flexibilitate de a face schimbari la momentul dorit si corespunzator propriilor nevoi.
De asemenea panoul de administrare este un sistem usor de utilizat, conceput fiind pentru cei care nu sunt familiarizati cu HTML sau programare web, fiind o metoda la indemana de introdus date sau se a face modificari.
Panoul de administrare contine intrumente puternice pentru proiectarea, constructia si gestionarea continutului web, inclusivmodule personalizate care ofera functionalitate adaugata.
Poti oricand sa adaugi, sa modifici sau sa elimini pagini din site-ul tau, produse, categorii, subcategorii, clienti, comenzi, , fotografii, documente, fisiere, cuvinte cheie, elemente pentru optimizare (metadescription, metatitle, metakeywords). Interfata de utilizator este prietenoasa fiind usor de accesat de oricine, oricand are nevoie.
Un panou de administrare se poate folosi pentru orice tip de site:

  • Site-uri de prezentare (pentru editare/stergere/adaugare continut, meniu, submeniuri, date de contact, imagini, etc.)
  • Website corporate (pentru editare/stergere/adaugare continut, meniu, submeniuri, date de contact, imagini, etc.)
  • Catalog online (pentru editare/stergere/adaugare meniuri, submeniuri, categorii, produse, imagini, descriere, pret, continut, etc.)
  • Magazine online (pentru editare/stergere/adaugare meniuri, submeniuri, categorii, produse, imagini, descriere, pret, continut, etc.)


Va puteti edita/sterge/adauga singur orice aveti nevoie in site-ul dumneavostra fara a mai fi nevoie sa apelati la un specialist.

Share Button