Servicii optimizare site:

  • Optimizare site
  • Promovare site web
  • Optimizare SEO
  • Campanii Adwords

Ultimele site-uri promovate:

reactivi
Reactivi
www.prodiagnostic.eu
desltaclinicdent
Stomatologie sector 3
www.deltaclinicdent.ro
homepage
Rolete textile
www.roletetextile.ro
plasetantari.ro
Plase tantari
www.oferteplasetantari.ro

ofertejaluzeleorizontale.ro
Jaluzele orizontale
www.ofertejaluzeleorizontale.ro


Optimizarea SEO (Search Engine Optimization) sau optimizarea pe motoarele de cautare ajuta la cresterea vizibilitatii si calitatii unui site web din prisma unor motoare de cautare asa cum este si Google.
Optimizarea pentru motoarele de cautare este un proces complex ce include o serie de actiuni care se opereaza asupra unui site web sau in mediul online si care au ca scop aducerea acestuia pe prima pagina cu rezultate ale cautarilor dupa anumite cuvinte cheie in motoarele de cautare.
Un site web optimizat este usor de parcurs si inteles de catre robotii de cautare pentru ca termenii relevanti unei cautari sunt scosi in evidenta prin diverse tehnici.
Rezultatul optimizarii SEO este obtinerea unei pozitii superioare in paginile cu rezultate ale motoarelor de cautare. Acest lucru creste traficul de calitate pentru site si creste posibilitatea ca un vizitator sa devina client.
Acest lucru este foarte important pentru un site web. Nu conteaza cat de valoroase sunt informatiile oferite prin continut daca cei interesati nu au nici o sansa de a le gasi pe un motor de cautare (Google, Yahoo, etc.).

Motorul de cautare decide care este subiectul unei pagini web si daca informatiile furnizate sunt relevante pentru un cuvant cheie cautat. Aceasta decizie este luate in urma analizei unui numar mare de factori (peste 100), dintre cei mai importanti sunt:

 • Linkul paginii
 • Titlul
 • Continutul
 • Campurile meta (ascunse in cudul sursa al paginii)
 • Structura generala a paginii


Optimizarea SEO inseamna alegerea unui set de cuvinte cheie si ajustarea tuturor acestor factori pentru ca toti sa comunice aceeasi idee, prin intermediul setului de cuvinte cheie alese.
De exemplu un set de cuvinte cheie:
Pagini web, creare site, web design, site de prezentare, catalog online, magazin online, e-commerce, creare blog, creare business site, creare pagini web, panou de administrare, redesign site, optimizare site, promovare webdesign, optimizare SEO, campanii Adwords, aplicatii web, logo, foi cu antet, carti de vizita, mape de prezentare, sigle, volanta de prezentare, flyer, brosura, catalog, pliant, afis, voucher, invitatii, felicitari personalizate, banner, meniuri, ecusoane, calendare, imagini vectoriale.

Talmann Computer Consulting considera alegerea cuvintelor cheie un pas vital in procesul de optimizare SEO. Alegerea cuvintelor cheie incepe cu o analiza a competitivitatii si a niselor de domeni, analiza realizata cu unelte specifice, in urma careia va rezulta un raport pe baza caruia se poate trece la optimizarea propriu-zisa a site-ului. Acest pas este important pentru a ne asigura ca am ales cuvintele cheie potrivite.
Este foarte important ca un site web sa fie gasit de motoarele de cautare, deoarece majoritatea utilizatorilor cauta informatiile de care au nevoie prin intermediul motoarelor.
In general aproximativ 80% din traficul catre un site web vine de la motoarele de cautare. Astfel crescand numarul vizitatorilor interesati de produsele si serviciile companiei tale, si rezultand cresterea vanzarilor.

TCC iti ofera un serviciu de optimizare site si promovare web ce presupune:

 • Alegerea unui nume de domeniu potrivit
 • Analiza site-urilor concurente
 • Consultanta pentru alegerea cuvintelor cheie potrivite
 • Frecventarea unui cuvant cheie in pagina dar si in site

Share Button