Un website de prezentare dezvolta imaginea companiei pe internet pentru a o impune pe piata.
Website-ul este cea mai des utilizata forma de comunicare a informatiilor specifice unei firme pe internet, catre potentiali clienti.
Un site de prezentare contine informatii despre activitatea firmei, produselor sau serviciilor oferite, modalitati de contact si alte date specifice companiei.
Avantajele unui website de prezentare sunt: existenta sa indica seriozitate si profesionalism, reprezinta o modalitate de promovare, viteza si usurinta cu care informatiile prezentate devin accesibile publicului, asigurand un interes constant pentru proprietarul site-ului.
Website-ul de prezentare este un element vital al prezentei online. Un site web de prezentare, va contine urmatoarele elemente:
O pagina de start (intitulata acasa sau homepage), una sau mai multe pagini web de prezentare cu informatii despre produse, servicii, detalii despre companie (despre noi, servicii, tarife, galerie foto, galerie video, etc.) o pagina de contact cu formularul de contact, date de contact (adresa, numar de telefon, e-mail, persoana de contact etc) si eventual o harta.
Talmann Computer Consulting va furnizeaza site-uri web de calitate. Prin parcurgerea etapelor de creare a unui site web ne asiguram ca mesajul trimis de compania ta va fi innclus si in designul site-ului, astfel incat va fi transmis cu usurinta publicului larg.
De asemena noi iti optimizam site-ul pentru ca acesta sa fie si mai usor gasit de potentiali clienti.
Un site trebuie sa fie unic si original, la fel cum fiecare afacere si companie se doreste a fi unica. Din experienta am invatat ca pentru majoritatea clientilor este mai important ca pentru inceput sa aiba un pachet de baza al website-ului, iar pe parcurs sa personalizeze acest pachet, pentru a satistace nevoile clientului.
Un astfel de pachet de baza poate include urmatoarele optiuni dar poate fi si personalizat in functie de fiecarea companie in parte:

  • Un design unic si original al site-ului web care sa dezvolte imaginea afacerii tale
  • Un panou de administrare a continutului (texte si imagini), accesibil si prietenos
  • Animatie de tip “slideshow” pe prima pagina si/sau pe paginile site-ului web
  • O galerie foto si/sau video
  • Un formular de contact cu ajutorul carora clientii pot intra in legatura cu tine
  • O sectiune de stiri sau blog cu posibilitatea de adaugare de comentarii din partea vizitatorilor
  • Optimizarea pentru motoarele de cautare (On-Page SEO)


Aplicatia se concentreaza pe imagine, dar si asupra ofertei comerciale. Poate fi un site web de mica anvengura sau poate pune bazele dezvoltarii unei imagini corporate sau a unui brand puternic care se va impune pe piata.

Share Button